Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 024-3973811
  • info@metgemaq.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

U heeft een wens? Wij hebben de juiste spaarrekening! 

Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis, een studiepot voor de kinderen, een nieuwe caravan, of uw kind zélf leren sparen. Hoe zit het met uw wensen? Bij RegioBank kunt u ze vervullen. Want voor iedereen hebben wij de juiste spaarrekening. Ook voor u en uw kinderen.

Sparen op uw manier

Bij RegioBank kunt u sparen zoals u dat wilt. Vindt u het belangrijk om uw geld direct te kunnen opnemen? Of mag een bedrag best wat langer vaststaan? Bij RegioBank mag u het zeggen. Want uw spaarwensen staan bij ons voorop. En daarbij krijgt u ook nog eens persoonlijk advies. Maakt u gebruik van Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app voor uw overboekingen? Of geeft u de voorkeur aan overschrijvingsformulieren? Bij RegioBank mag u het helemaal zelf weten. U kunt bij ons bankieren zoals het ú wilt.

 

Hoe wilt u sparen?

 

Spaar-op-Maat – alles op één rekening

Bent u op zoek naar flexibiliteit? Dan is Spaar-op-Maat voor u de oplossing. De Spaar-op-Maat rekening bestaat uit twee delen. Met de Spaar-op-Maat Vrij kunt u flexibel sparen zoals het u uitkomt. U krijgt op deze rekening een variabele rente en u kunt uw geld altijd kosteloos opnemen. U kunt uw geld ook voor langere tijd vastzetten tegen een vaste rentevergoeding. En dat alles op één handige rekening.

In het kort

• Een vrij opneembaar deel en een vast deel op één rekening.

• Op het vrije deel op elk moment geld opnemen en storten.

• Rente op het vrije én vaste deel.

 

Spaar-op-Maat Vrij

Dit is uw basis spaarrekening, waarop u een variabele spaarrente krijgt. De rente op de rekening is afhankelijk van uw saldo. Bij een saldo vanaf € 5.000 krijgt u een hogere rente. Bijstorten of geld opnemen kan altijd. Vanuit deze rekening kunt u geld vastzetten op onderstaande depositovarianten van de Spaar-op-Maat Vast. Dat hoeft natuurlijk niet.

Spaar-op-Maat Vast – keuze uit 2 varianten

Keuzedeposito met Jaarrente of Maandrente

U zet een bedrag vast voor 1 tot 10 jaar. U kiest zelf hoe lang. Vooraf weet u precies hoeveel rente u al die tijd krijgt. Die rente wordt bijgeschreven op uw Spaar-op-Maat Vrij rekening. Dat gebeurt per jaar of per maand, net wat u zelf wilt. Als u de rente per jaar wilt ontvangen is de minimale inleg € 500. Wanneer u de rente per maand wilt ontvangen is de minimale inleg € 5.000. Als u van een Keuzedeposito geld wilt opnemen, betaalt u wel opnamekosten.

Groeirente

Voor elk jaar dat uw geld vaststaat, krijgt u een hogere rente. Deze rente staat van tevoren vast. En toch kunt u altijd bij uw geld. De looptijd is maximaal 5 jaar. De jaarlijkse rente wordt bijgeschreven op uw Spaar-op-Maat Vrij rekening. De minimale inleg is € 500. Bijstorten kan niet, maar u kunt wel een nieuwe Groeirente openen.

Maand Sparen – trouw sparen wordt beloond

U krijgt een variabele rente als u elke maand automatisch een vast bedrag spaart tussen de € 50 en € 500. Zo groeit uw spaargeld zonder dat u er omkijken naar heeft. Wilt u toch geld opnemen? Dan kan dat altijd zonder kosten.

In het kort

• Variabele rente.

• Snel en makkelijk automatisch sparen.

• Geld opnemen zonder kosten.

 

Eigen Huis Sparen – sparen voor een koopwoning of aflossing van uw hypotheek

De variabele rente van Eigen Huis Sparen zorgt ervoor dat u een mooi startkapitaal spaart voor de aankoop van een eigen woning, die u als hoofdverblijf gebruikt. Of voor een extra aflossing van uw bestaande hypotheek. En toch kunt u altijd bij uw geld. Bij een opname betaalt u altijd opnamekosten. Maar die kosten krijgt u terug als u het opgenomen bedrag gebruikt voor een van de doelen waar Eigen Huis Sparen voor bedoeld is. Alle doelen vindt u in de productvoorwaarden. Doet u iets anders met het bedrag, dan kunt u de opnamekosten dus niet terugvragen.

In het kort

• Sparen met een variabele rente voor bijvoorbeeld een koophuis of extra aflossing van uw hypotheek.

• Besteedt u het geld aan iets anders, dan betaalt u opnamekosten over het opgenomen bedrag. De hoogte van de opnamekosten vindt u op regiobank.nl of vraagt u na bij uw Zelfstandig Adviseur.

• Bij opname voor een erkend doel krijgt u de opnamekosten terug.

 

Jeugdsparen: Zilvervloot Sparen en JongWijs

Bij RegioBank hebben we voor u Zilvervloot Sparen en JongWijs. Met het bekende Zilvervloot Sparen spaart u een mooi bedrag voor uw (klein)kind bij elkaar. Uw (klein)kind krijgt op zijn of haar 18e verjaardag 1% bonus per volgemaakt spaarjaar, met een maximum van 10% over de inleg die dan nog op de rekening staat. JongWijs is een betaal- en spaarrekening voor uw kind zélf. Stap voor stap kunt u daar een pinpas (tot 12 jaar met weeklimiet), Internet Bankieren en Mobiel Bankieren aan toevoegen. Bijzonder aan JongWijs is het educatieve aspect. Via leuke en informatieve extra’s ondersteunen we u én uw kind bij de financiële opvoeding. U leest er meer over in de brochure Jeugdsparen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.regiobank.nl Of loop binnen bij ons voor persoonlijk advies. De deur staat altijd voor u open.