Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 024-3973811
  • info@metgemaq.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Over verzekerd met Gemaq

Verzekerd met Gemaq is gevestigd in Groesbeek en met ons team zijn wij een middelgrote organisatie. Groot genoeg om een vuist te kunnen maken naar de verzekeringsmaatschappijen, klein genoeg om het persoonlijke contact met onze klanten te kunnen blijven onderhouden. 

Bij verzekerd met Gemaq kunt u voor meer zaken terecht dan alleen maar verzekeringen, ook diensten die direct aan verzekeringen grenzen zoals bijvoorbeeld hypotheken en financiële dienstverlening worden door ons verzorgd. Juist door onze kennis, de diverse specialismen en verwantschap van deze verschillende diensten zijn wij in staat een optimaal, op uw situatie afgestemd, advies te geven. 

Persoonlijke betrokkenheid

Dat is het belangrijkste kenmerk voor de manier van werken bij Gemaq. We werken met zeer gemotiveerde mensen en we kennen onze klanten en hun wensen.

Op onze site vindt u veel informatie over de diensten die wij u kunnen aanbieden. Gezien onze manier van werken gaan we het liefst persoonlijk met u in gesprek, dat kan bij ons op kantoor, maar we komen met evenveel plezier bij u langs. 

Bekijk onze website om te bepalen wat wij voor u kunnen doen.
En…. kunt u iets niet vinden? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan. Voor toelichting, of een afspraak. Want, internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus.